سگی که عاشق خوردن بیسکویت شکلاتی شیرین عسل است

بیسکویت شکلاتی شیرین عسل غذاهای آماده ای هستند که به طور سنتی عمدتاً با آرد گندم، چربی و شکر تهیه می شوند. اخیراً فناوری‌های بیسکویت‌ها برای بهبود خواص تغذیه‌ای آن‌ها به سرعت توسعه یافته‌اند.

این مطالعه با هدف تعیین استراتژی‌های بهبود کیفیت تغذیه‌ای بیسکویت‌ها و مزایای بالقوه سلامت مرتبط با آن انجام شد. یک بررسی سیستماتیک و متاآنالیز، از جمله مقالاتی در مورد بیسکویت‌هایی که با فرآیندهای تکنولوژیکی و تنوع مواد خام بهبود یافته‌اند، انجام شد.

مطالعات از Google Scholar، PubMed، Scopus و Web of Science که بین سال‌های 1997 تا 2020 منتشر شده‌اند، به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی جستجو شدند.

متاآنالیز با استفاده از نرم افزار RStudio نسخه 4.0.4 برای طبقه بندی بیسکویت ها انجام شد. صد و هفت مقاله واجد شرایط شناسایی شد. آرد برنج، نخود، سیب‌زمینی، سورگوم، گندم سیاه و بذر کتان به‌ترتیب بیشترین جایگزین‌های جایگزین برای آرد گندم بودند.

اما متاآنالیز نشان داد که بیسکویت ارزن کوپرا و دم روباهی غنی شده با آمارانت، بیسکویت گندم غنی شده با بامیه و بیسکویت برنج غنی شده با دانه سویا دارای محتوای پروتئین بالایی هستند.

بیسکویت

بنابراین این بیسکویت ها می توانند به عنوان غذای مکمل استفاده شوند. جایگزینی قند و چربی با چندین جایگزین منجر به کاهش کربوهیدرات، چربی و ارزش انرژی می شود.

همچنین باعث افزایش سایر مواد مغذی مانند فیبر رژیمی، پروتئین/اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب و ترکیبات فنلی شده است. در بین جایگزین های قند و چربی، استویا و اینولین به ترتیب بیشترین مصرف را داشتند.

با توجه به استفاده از بیسکویت ها در آزمایشات بالینی، آنها عمدتاً برای رفع کمبود ریز مغذی ها و کاهش وزن استفاده می شدند.

تلاش‌های زیادی برای تولید محصولات غذایی که می‌توانند سلامت مردم را بهبود بخشند، انجام شده است.

در کشورهای در حال توسعه، در حالی که اضافه وزن/چاقی در همه گروه های سنی در حال افزایش است، سوء تغذیه ادامه دارد و با چاقی و بار بیماری های مرتبط با رژیم غذایی همراه است.

علاوه بر این، شیوع اخیر بیماری‌های عفونی، مانند مالاریا، بیماری ویروس ابولا، همه‌گیری HIV و بحران اخیر COVID-19 بر لزوم اتخاذ رژیم‌های غذایی سالم تأکید می‌کند.

در نتیجه، بسیاری از سازمان‌های بهداشتی برای توسعه و مصرف مواد غذایی بهبودیافته، مانند مواد غذایی غنی‌شده با ترکیبات کاربردی، تشویق شده‌اند.

برای این منظور از چندین غذای رایج یا سنتی به عنوان وسیله نقلیه در استراتژی های تقویت استفاده شده است.