در حال حاضر، سیر به طور گسترده برای چندین بیماری مرتبط با سیستم خون و قلب، از جمله تصلب شرایین (سخت شدن شریان ها)، کلسترول بالا، حمله قلبی، بیماری عروق کرونر قلب و فشار خون بالا استفاده می شود.
امروزه برخی افراد از سیر برای پیشگیری از سرطان ریه، سرطان پروستات، سرطان سینه، سرطان معده، سرطان رکتوم و سرطان روده بزرگ استفاده می کنند.
مهم است که اضافه کنیم که فقط برخی از این کاربردها توسط تحقیقات پشتیبانی می شوند.
لازم به ذکر است که سیر برای معده ضرر دارد و افراد بیمار باید با مشورت پزشک آن را مصرف کنند.
یک مطالعه منتشر شده در مجله Food and Chemical Toxicology هشدار داد که حرارت دادن کوتاه مدت اثرات ضد التهابی عصاره سیر خام تازه را کاهش می دهد.
این ممکن است برای برخی از افرادی که طعم و یا بوی سیر تازه را دوست ندارند یا نمی توانند تحمل کنند، مشکل ساز باشد.
در زیر نمونه هایی از برخی از مطالعات علمی منتشر شده در مجلات علمی معتبر در مورد فواید درمانی سیر آورده شده است.
بر اساس مطالعهای که در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای استان جیانگ سو در چین انجام شد، افرادی که حداقل دو بار در هفته در طول دوره مطالعه 7 ساله سیر خام مصرف کردند، 44 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان ریه بودند.
محققان که مطالعه خود را در مجله تحقیقات پیشگیری از سرطان منتشر کردند، با 1424 بیمار سرطان ریه و 4543 فرد سالم مصاحبه حضوری انجام دادند.
از آنها در مورد رژیم غذایی و سبک زندگیشان، از جمله سؤالاتی در مورد سیگار کشیدن و اینکه چند بار سیر میخوردند، سؤال شد.
نویسندگان مطالعه نوشتند ارتباط محافظتی بین مصرف سیر خام و سرطان ریه با الگوی دوز پاسخ مشاهده شده است که نشان می دهد سیر ممکن است به طور بالقوه به عنوان یک عامل شیمی درمانی برای سرطان ریه عمل کند.
- منابع: