مطالعه ای توسط Bichler و همکاران. از 4000 خانوار در آلمان سؤال کرد و در نتیجه روشهای بسیار متفاوتی را برای استفاده از ماشین ظرفشویی مجیک برقی شناسایی کرد.
نشان داده شد که استفاده از برنامه ECO، که بیشترین مقدار آب و انرژی را صرفه جویی می کند، اغلب با یک مرحله قبل از شستشوی دستی ترکیب می شود که باعث کاهش صرفه جویی در منابع کلی می شود.
علاوه بر این، ریشتر نشان داده است که مصرف کنندگان تمایل دارند همیشه یک برنامه ماشین ظرفشویی 8 نفره سام را انتخاب کنند و برنامه هایی با دمای بالاتر اغلب ترجیح داده می شوند.
تغییر به سمت برنامه ECO می تواند به مصرف کنندگان کمک کند تا مقدار زیادی انرژی و آب صرفه جویی کنند.
با این وجود، ریشتر در یک مطالعه مشاهده مصرف کنندگان در چهار کشور نشان داده است که علیرغم استفاده نامناسب از ماشین ظرفشویی دو طبقه برقی، خانوارهایی که دارای ماشین ظرفشویی برقی هستند، در مقایسه با خانوارهایی که ماشین ظرفشویی برقی ندارند، هنوز فقط نیمی از مقدار آب را برای هر ظرف تمیز شده مصرف می کنند.
در میان کاربردهای مختلف آب در کارهای خانگی، شستشوی ظروف مسئول بیش از نیمی از آب مصرفی در آشپزخانه های خانگی است.
رفتار شستن ظروف فردی یک عامل غیرقابل انکار در مصرف آب در حین کار خانگی است. این تحت تأثیر تقاضای بهداشت، زمان در دسترس و علاقه به پایداری است.
با این حال، از آنجایی که ماشین ظرفشویی در اکثر نقاط جهان مقرون به صرفه نیست یا مصرف کنندگان مزایای آن را نمی بینند، اکثر ظروف در سراسر جهان با دست شسته می شوند.
ضریب نفوذ ماشین ظرفشویی برقی کمتر از 5 درصد خانوارها در آسیای جنوب شرقی و آمریکای لاتین و حدود 10 درصد در آفریقا، خاورمیانه و اروپای شرقی است.
در استرالیا، نیوزلند و ژاپن، جایی که سایر لوازم خانگی مانند یخچال، ماشین لباسشویی و اجاق های مایکروویو به سطوح نفوذ بیش از 80 درصد می رسند، ماشین ظرفشویی بوش سری 8 برقی در حدود 40 درصد بسیار عقب هستند.
بنابراین، شستشوی دستی به میزان قابل توجهی در مصرف آب جهانی کمک می کند.
حتی در خانه هایی که ماشین ظرفشویی در دسترس است، شستن ظروف دستی همیشه مهم است زیرا اقلام فردی مانند وسایل چوبی، لیوان های نازک یا قابلمه یا تابه های بزرگ را نمی توان یا نباید در ماشین ظرفشویی قرار داد.
- منابع:
- تبلیغات: