سیر را خرد کنید، خرد کنید، خرد کنید یا له کنید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه بماند قبل از شروع پخت و پز با آن یا اضافه کردن آن به غذا.
بیشترین فواید را از خوردن آن به صورت خام یا محدود کردن زمان قرار گرفتن در معرض گرما میبرید. اگر با سیر طبخ میکنید، آن را در اواخر پخت خود اضافه کنید یا از آن در سسهای سالاد، سسها و مارینادها برای حداکثر سود استفاده کنید.
برای به دست آوردن بیشترین فواید سلامتی از پودر سیر کیلویی ، 10 تا 15 دقیقه قبل از آماده شدن برای استفاده، پودر سیر خود را آماده کنید.
این شیشه های کوچک مطمئنا راحت هستند و بیشتر از سیر تازه ماندگاری دارند، اما آیا همان فواید سلامتی را که از سیر تازه دریافت می کنید، دریافت می کنید؟
برخی تحقیقات نشان میدهد که بطریهای از قبل خرد شده ممکن است مقدار زیادی از آلیسین خود را در آب یا روغنی که در آن ذخیره میشود از دست بدهد.
اگر فقط به دنبال طعم و مزه هستید، از قبل خرد شده یک گزینه عالی است، اما اگر واقعاً تمام فواید سلامتی را نیز می خواهید، از آن استفاده کنید و در بیشتر مواقع با تازه همراه باشید.
هنگامی که به درستی در پخت و پز استفاده می شود، مکملی خوشمزه برای بسیاری از غذاها است و طعم های دیگر را در غذاها از بین می برد.
با این حال، زمانی که سیر بیش از حد پخته شود، به خصوص اگر سوزانده شود، طعم تلخی می دهد. پخت و پز آهسته یا برشته کردن به آن اجازه می دهد تا طعم آن نرم شود و تقریباً مغزی و شیرین شود، و فقط یک اشاره از تیزی که قبلا داشت باقی می ماند.
چند ترفند فراتر از فواید تغذیه ای در پخت و پز با سیر وجود دارد.
شماره یک: در مصرف آن زیاده روی نکنید، به خصوص زمانی که از آن به صورت خام، در سالاد، ماریناد یا سس استفاده می کنید. سیر طعمی قوی دارد که می تواند به سرعت بر یک غذا چیره شود.
فقط چند سس یا غذا وجود دارد که می تواند مقدار زیادی سیر را نگه دارد، مانند تبوله و پستو، اما در غیر این صورت، به یاد داشته باشید، مقدار کمی باعث می شود تا آنقدر زیاد شود که طعم آن را در ظرف بکشید، معمولاً زیاد است.
اگر از آن در ظرف پخته استفاده می کنید، مراقب باشید که نسوزد. وقتی سیر می سوزد تلخ می شود. آن را در انتهای فرآیند پخت اضافه کنید تا حداکثر سود را از آلیسین و بهترین طعم به دست آورید.
سیر تفت داده شده نیز یک راه خوشمزه برای اضافه کردن طعم ملایم به یک غذا یا استفاده از آن به عنوان پخش روی نان یا کراکر است. بدون نیش تیز سیر خام، طعم بسیار ملایم تری دارد.
برای تفت دادن سیر، یک سر کامل سیر را بردارید و قسمت بالایی آن را ¼ اینچ برش دهید تا صاف باشد و روی هر حبه را بتوانید ببینید. آن را در فویل آلومینیومی بپیچید و به مدت 45 دقیقه در فر 400 درجه فارنهایت قرار دهید.
آن را از فویل بردارید و می توانید سیر را از هر “غلاف” فشار دهید. نرم است و طعم سیری بسیار ملایمی دارد که وقتی با سس مخلوط میشود، روی یک تکه نان پخش میشود یا برای پاستا یا سالاد مرغ با سس مایونز مخلوط میشود، طعمی خوش طعم و بو داده میدهد.