وعده های غذایی ماکارونی رشته ای مانا سالم امروزی ریشه هایی دارند که به دوران باستان بازمی گردد. هزاران سال پیش، مردم گندم را آسیاب میکردند، آن را با آب مخلوط میکردند و خمیر گندم درست میکردند.
آن را خشک میکردند و سپس میجوشانند تا همراه غذا باشد. مصرف کنندگان امروزی از ماکارونی به دلیل تطبیق پذیری و راحتی آن استقبال می کنند.
همانطور که دانشمندان علوم تغذیه جایگاه وعده های ماکارونی را در الگوهای غذایی سالم، مانند رژیم مدیترانه ای «استاندارد طلایی» و رژیم غذایی سنتی آمریکای لاتین می شناسند.
در اوایل دهه 2000، در طول شور و شوق رژیم غذایی بدون کربوهیدرات و کم کربوهیدرات که در سراسر این کشور را فرا گرفت، ماکارونی به لیستی از مواد غذایی دیگر اضافه شد که باید از آن اجتناب کنید.
پیشنهاد شد که کربوهیدرات هایی مانند نان، سیب زمینی، برنج و حتی میوه ها برای کاهش یا حفظ وزن باید حذف شوند. مانند سایر رژیم های غذایی مد روز که یک تاکتیک همه یا هیچ را با غذاهای خاص موعظه می کنند.
بدون کربوهیدرات کارساز نبود در ادامه بخوانید تا بدانید چرا ماکارونی جایگاه بسیار سالم، بسیار خوشمزه و بسیار آسانی در یک رژیم غذایی سالم دارد.
یک وعده غذایی ماکارونی سالم در واقع مجموع اجزای آن است و دارای دو عامل کلیدی است: اینکه چه چیزی را با ماکارونی خود جفت می کنید و چگونه مقدار زیادی ماکارونی که در یک وعده غذایی می خورید.
پاستا یک شریک ایده آل برای مواد غذایی سالم و موادی مانند سبزیجات، لوبیا و گیاهان دارویی کامل یا به شکل سس و روغن زیتون فوق بکر است.
آجیل، ماهی و مقادیر کمی گوشت یا پنیر را نیز می توان برای طعم و پروتئین بیشتر اضافه کرد. تطبیق پذیری پاستا امکان آماده سازی تقریبا بی پایان را فراهم می کند. وعده های غذایی پاستا سالم تعادل لذت و سلامتی است.