یک قانون کلی خوب این است که دانه های زیره سبز مشهد باید جایگزین دانه های زیره شود، در حالی که زیره آسیاب شده باید جایگزین نسخه آسیاب شده شود.
زیره را با نصف مقدار زیره جایگزین کنید و به تدریج مقدار بیشتری از زیره را به آن اضافه کنید.
زیره یکی دیگر از اعضای خانواده جعفری است که طعمی شبیه به زیره دارد، به این معنی که جایگزین مناسبی است. با جایگزین کردن زیره با نیمی از زیره شروع کنید و به تدریج مقدار بیشتری از زیره را به آن اضافه کنید.
مخلوط پودر کاری معمولاً حاوی زیره است، بنابراین می تواند جایگزینی عالی باشد. مانند سایر مخلوطهای ادویهای که در بالا ذکر شد، پودر کاری طعمهای دیگری را نیز به ترکیب میآورد.
پودر کاری از نظر ترکیب متفاوت است. علاوه بر زیره، آنها معمولاً شامل حدود 20 گیاه آسیاب شده و ادویه جات مانند زنجبیل آسیاب شده، هل، زردچوبه، گشنیز، شنبلیله، فلفل سیاه و دارچین هستند.
ترکیب این ادویه ها ترکیبی گرم و معطر با رنگ زرد تیره ایجاد می کند.
کاری یک جایگزین ایده آل در برخی از غذاهای اندونزیایی و مالزیایی است. به خاطر داشته باشید که در اثر زردچوبه به ظرف شما رنگ زرد چشمگیری می دهد.
چاشنی تاکو مخلوط دیگری از ادویه است که می تواند شامل زیره باشد. همچنین حاوی نمک است، بنابراین قبل از افزودن نمک یا چاشنی های با سدیم بالاتر به ظرف از آن استفاده کنید.
مانند پودر کاری، گارام ماسالا یک ترکیب پیچیده ادویه و گیاهان است که اغلب در غذاهای هند، موریس و آفریقای جنوبی استفاده می شود. از آنجایی که حاوی زیره است، به عنوان یک جایگزین خوب عمل می کند.
گارام ماسالا معمولاً در پایان پخت و پز اضافه می شود و عطری گرم، مرکباتی و دلپذیر به غذا می دهد.
مانند بسیاری از ادویههای دیگر، میتوانید گارام ماسالا را با نصف مقدار زیرهای که در دستور غذا ذکر شده شروع کنید و بر حسب طعم آن تنظیم کنید. گارام ماسالا را بعداً در فرآیند پخت اضافه کنید تا بیشترین طعم را داشته باشید.