گران ترین قابلمه چدن یونیک سایز 28 دنیا در بازار شوش به فروش می رسد

برای تولید گریل چدنی فقط چدن خاکستری زیر سوال می رود. در مورد چدن خاکستری، گرافیت به صورت میکروسکوپی تکه‌های لایه‌ای کوچک درون ساختار ایجاد می‌کند.

اگر یک قابلمه چدن یونیک سایز 28 یا گریل ساخته شده از گرافیت پولکی بشکند، این را می توان از لبه شکسته مشاهده کرد. قطعات ساخته شده از چدن خاکستری همیشه کمی مایل به خاکستری روی لبه شکسته می درخشند.

چدن خاکستری در آشپزخانه بسیار ارزشمند است زیرا ماده ای با هدایت حرارتی عالی است. حرارت تا چهار برابر سریعتر به غذا منتقل می شود. غذا در یک قابلمه چدنی سریعتر از قابلمه های آلومینیومی یا فولادی ارزان تر گرم می شود. به همین دلیل، تابه چدنی بهتر از همتایان فولادی یا آلومینیومی خود است.

به علاوه قابلمه ها، تابه ها یا کباب پزهای چدنی قابلیت ذخیره گرما را برای مدت طولانی دارند. غذا بیشتر گرم می ماند. این منطقی است، به خصوص با یک قابلمه، زیرا باعث صرفه جویی در انرژی می شود.

قابلمه

مزیت دیگر: هنگام تهیه غذا، نیازی به اضافه کردن چربی نیست. اگر به درستی کار کنید، هیچ چیز در تابه چدنی نمی سوزد.

ظروف چدنی نیازی به درمان با پاک کننده های شیمیایی ندارند. به عنوان یک قاعده، پاک کردن با کاغذ جاذب آشپزخانه کافی است.

اگر به طور اتفاقی یک قابلمه چدنی را از مادربزرگ خود به ارث برده اید، مزیت دیگری نیز می دانید: این چیزها تقریباً نابود نشدنی هستند و اگر به خوبی از آنها مراقبت کنید می توانند تا آخر عمر باقی بمانند.

 

همه این مزایا همچنین توضیح می دهد که چرا به اصطلاح “فر هلندی” زمانی در غرب وحشی بسیار محبوب شد و هنوز هم تا به امروز است. به هر حال: اگر خودتان قصد خرید فر هلندی را دارید، ابتدا تست فر هلندی ما را بخوانید!

متأسفانه تجهیزات آشپزخانه و کباب پز چدنی نیز معایبی دارد. زیرا آهن خاصیت معروفی دارد: زنگ می زند. بنابراین مهم است که تابه‌ها، قابلمه‌های چدنی و موارد مشابه «چدن» شوند.

چدن نیز نسبتاً سنگین است و باید نحوه استفاده صحیح از قابلمه و تابه را یاد بگیرید. هنگام تمیز کردن رنده گریل خود باید مراقب باشید. از آنجایی که چدن یک ماده بسیار شکننده است، سقوط را نمی بخشد.

برخلاف فولاد ضد زنگ، اگر رنده گریل به طور تصادفی با زمین تماس پیدا کند، هیچ چیز نامطلوبی وجود ندارد، اما احتمال شکستگی گریل بسیار زیاد است.