پخت برنج کامفیروز و چمپا به مانند کیک تولد

دستورالعمل های بسته را دنبال کنید زیرا انواع مختلف برنج چمپا به مقادیر متفاوتی آب و زمان پخت نیاز دارند. به طور کلی برای پخت برنج از نسبت 2:1 یا 2 فنجان آب به ازای هر 1 فنجان برنج استفاده کنید.

آب را در یک قابلمه به جوش بیاورید. برنج کامفیروز را اضافه کرده و در آب هم بزنید. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را به متوسط کم کنید. برای برنج سفید حدود 20 دقیقه و برای برنج قهوه ای و سایر گونه های کم فرآوری شده 40-45 دقیقه بجوشانید.

از روی حرارت بردارید و به مدت 5 تا 10 دقیقه در قابلمه درب دار اجازه دهید تا دم بکشد. برنج را با چنگال کرک کنید تا دانه ها جدا شوند.

برنج

اگر از سبزی‌های تازه خرد شده مانند جعفری، شوید یا پیازچه خرد شده استفاده می‌کنید، پس از برداشتن برنج پخته شده از روی حرارت اما همچنان در قابلمه در حال دم کشیدن است، آن‌ها را به آرامی در داخل برنج پخته هم بزنید.
روش های آسان برای استفاده از برنج کامفیروزی پخته یا باقی مانده برنج:
سبزیجات خرد شده و گوشت پخته شده یا توفو را در تابه تفت دهید، سپس برنج پخته شده را اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید.
با ریختن یک فنجان برنج پخته شده در سوپ، حجم آن را به سوپ اضافه کنید و یک مشت برنج پخته شده را به سالاد اضافه کنید.
اصلا میدانید که برنج کامفیروزی چیست؟گیاهی آسان، یک فنجان برنج پخته شده، ½ فنجان لوبیا پخته شده، ½ فنجان سالسا و یک مشت سبزی را با هم مخلوط کنید.

  • منابع:
    1. The Nutrition Source
  • تبلیغات:
    1. شعله های آتش که بلای جان یک جنگل شد!!!
    2. شکافته شدن قاره ها تا چند سال آینده !!
    3. پنیر سمی که جان مردم اهواز را گرفت
    4. مردی با کفش های خود برای همسرش خانه ساخت.