اکثر میوه های فلفل دلمه ای در مراحل نارس سبز هستند و با رسیدن قرمز می شوند.
با این حال، میوه های واریته های جدید ممکن است سفید، زرد، نارنجی، قرمز، بنفش، قهوه ای یا سیاه باشد.
اسید اسکوربیک، پروویتامین A کاروتنوئیدها، ترکیب تقریبی و 11 عنصر معدنی در این فلفل دلمه ای رنگی غیرمعمول مورد ارزیابی قرار گرفت.
در طی یک دوره 2 ساله، فلفل ها در همان مکان به دنبال توصیه های فعلی برای تولید فلفل دلمه ای کشت شدند میوه ها در مراحل نارس و کاملا رنگی برداشت شدند.
برای هر رقم، مقدار کل اسید اسکوربیک و پروویتامین A به ترتیب بر روی دو نمونه مستقل با میکروفلورومتری و HPLC تعیین شد.
مواد معدنی و ترکیب تقریبی با روش AOAC تعیین شد.
قیمت فلفل دلمه ای بنفش در بازار فروش با توجه به کیفیت و یکسری ویژگیهای آن تعیین می شود.
- بیشتر بخوانید: black pepper Price List in November 2023
اسید اسکوربیک، پروویتامین، پروتئین و برخی مواد معدنی تحت تأثیر ژنوتیپ ها و مراحل رنگ قرار گرفتند، اما چربی یا رطوبت نبود.
برای اطلاع از قیمت انواع فلفل دلمه ای روسیه می توانید به وب سایت ما مراجعه کنید.
اسید اسکوربیک با ایجاد رنگ در برخی از ارقام افزایش یافت، اما در برخی از ارقام بدون تغییر یا کاهش یافت.
- بیشتر بخوانید: سعر فلفل رومی الآخضر الیوم
فلفلهای سیاه، بنفش و سفید در مقایسه با فلفلهای سبز، زرد، قرمز، قهوهای یا نارنجی حاوی سطوح اسید اسکوربیک کمتری بودند.
پروویتامین A با ایجاد رنگ در اکثر ارقام به جز انواع زرد افزایش یافت. فلفل قهوه ای در مقایسه با سایر فلفل های رنگی دارای بیشترین فعالیت پروویتامین A بود.
- منابع:
- تبلیغات: