نوشیدن عرق نعنا در بازار راز رویش مو در افراد کچل می باشد

نعناع را می توان به راحتی به رژیم غذایی شما اضافه کرد، اگرچه بیشتر تحقیقات نشان می دهد که مزایای سلامتی مصرف آن به صورت کپسول، استفاده از آن روی پوست یا استنشاق آن از طریق رایحه درمانی است.

عرق نعنا در بازار یک افزودنی خوشمزه و سالم به بسیاری از غذاها و نوشیدنی ها می دهد.

اگرچه نعناع به راحتی به بسیاری از غذاها اضافه می شود، اما تحقیقاتی که فواید سلامتی آن را نشان می دهد، عمدتاً از نعناع استفاده شده در کپسول، روی پوست یا استنشاق از طریق آروماتراپی استفاده کرده است.

فواید نعنا برای سلامتی از بهبود عملکرد مغز و علائم گوارشی تا تسکین درد شیردهی، علائم سرماخوردگی و حتی بوی بد دهان را شامل می شود.

با افزودن مقداری نعناع به رژیم غذایی خود واقعاً نمی توانید اشتباه کنید. گشنیز گیاهی است که معمولا برای طعم دادن به غذاهای بین المللی استفاده می شود.

از گیاه Coriandrum sativum می آید و مربوط به جعفری، هویج و کرفس است.

عرق

در ایالات متحده به دانه های گشنیز گشنیز و برگ های آن گشنیز می گویند. در سایر نقاط جهان به آنها دانه گشنیز و برگ گشنیز می گویند. این گیاه به جعفری چینی نیز معروف است.

بسیاری از مردم از گشنیز در غذاهایی مانند سوپ و سالسا و همچنین غذاهای هندی، خاورمیانه و آسیایی مانند کاری و ماسالا استفاده می کنند. برگ گشنیز اغلب به صورت کامل استفاده می شود، در حالی که از دانه ها به صورت خشک یا آسیاب شده استفاده می شود.

برای جلوگیری از سردرگمی، این مقاله به قسمت های خاص گیاه گشنیز اشاره می کند.

قند خون بالا یک عامل خطر برای دیابت نوع 2 است.

دانه ها، عصاره و روغن گشنیز همگی ممکن است به کاهش قند خون کمک کنند. در واقع، افرادی که قند خون پایین دارند یا داروهای دیابت مصرف می کنند، باید در مصرف گشنیز احتیاط کنند، زیرا در کاهش قند خون بسیار موثر است.

مطالعات حیوانی نشان می‌دهد که دانه‌های گشنیز با افزایش فعالیت آنزیمی که به حذف قند از خون کمک می‌کند، قند خون را کاهش می‌دهد.