مطالعات اخیر، راس، بولشاید و ولر نشان دادند که دو شراب قرمز

تا به امروز، تحقیقات بسیار بیشتری در مورد پیامدهای ادراکی و لذت‌بخش سرو نوشیدنی در سرویس آرکوپال ایرانی و لیوان‌های مختلف نسبت به سایر عناصر ظروف انجام شده است.

برای مثال، محققان تأثیر تغییر مواد، رنگ و شکل لیوان را بر عطر، طعم و طعم مشروب در نظر گرفته اند.

در یکی از این مطالعات اخیر، راس، بولشاید و سایت پلیس فتا نشان دادند که دو شراب قرمز (یک سیره و یک پینو نوآر) در مقایسه با زمانی که از یک لیوان شراب آبی مزه می‌شود، بیشتر مورد پسند یک گروه آموزش دیده قرار می‌گیرد.

شیشه شراب شفاف سنتی تحت نور سفید معمولی.

هنگامی که صحبت از درک عطر، طعم و طعم شراب (چه سفید و چه قرمز) می شود که از لیوان هایی با شکل و اندازه متفاوت سرو می شود، نتایج تحقیقات موجود ناسازگار به نظر می رسد.

ظروف آرکوپال

در حالی که نتایج یک مطالعه نشان داد که سرو کردن دقیقاً همان شراب در یک لیوان متفاوت، شدت عطر درک شده را تا 150% افزایش می‌دهد، انگشتر دخترانه نتایج یک مطالعه دیگر نتوانست چنین تفاوتی را نشان دهد.

ایا می توان این نتایج به ظاهر متناقض را دوباره به عدم تعمیم پذیری از آزمایش های مبتنی بر آزمایشگاه (که در آن افراد اغلب از نظر حسی محروم می شوند) و آزمایش در محیط های واقعی تر نسبت داد؟

چه تفاوت هایی در پارادایم تجربی ممکن است نتایج متناقض را توجیه کند؟

یک توضیح احتمالی برای نتایج مختلف ممکن است به دلیل انواع مختلف شراب ارزیابی شده در این مطالعات، یا نوع/ابعاد دقیق لیوان های مورد استفاده (که بین هر مطالعه منتشر شده در این زمینه متفاوت زمان پخت لپه) باشد.

با توجه به تفسیر فیزیولوژیکی/شیمیایی سنتی تر، اشکال شیشه ای مختلف مقادیر متفاوتی از ترکیبات آلی فرار را از سطح شراب آزاد می کنند.

  • منابع:
    1. Assessing the impact of the tableware
  • تبلیغات:
    1. بزرگ ترین ذرت که در آب دریا رشد کرد
    2. کرونا مانع پولدار تر شدن میلیاردر ها نشد
    3. زنی که برای داشتن یک زندگی مرفه فرزندان خود را به قتل رساند!!
    4. راز موفقیت مرتاضی که هرگز مبتلا به بیماری نشده بود