مردم آمریکا از انبه خشک در بازار به عنوان توپ بیسبال استفاده می کنند

انبه حاوی سطوح معقولی از هر دو ویتامین A و C است. ویتامین C در تشکیل کلاژن – پروتئینی که به عنوان یک داربست برای پوست عمل می کند و آن را چاق و محکم نگه می دارد، نقش دارد.

ویتامین C  موجود در انبه خشک در بازار یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان ها است که نقش محافظتی در برابر آسیب های محیطی ایفا می کند.

کمبود ویتامین C می تواند بر بهبود زخم تاثیر بگذارد و خطوط و چین و چروک را افزایش دهد. موهای ما هم برای تولید کلاژن و هم برای کمک به جذب آهن – یک ماده معدنی مهم مورد نیاز برای رشد مو – به ویتامین C نیاز دارند.

همه سلول ها برای رشد به ویتامین A نیاز دارند، از جمله پوست و مو  و برخی مطالعات نشان می دهد که ممکن است اثرات محافظتی بالقوه ای در برابر علائم پیری داشته باشد.

یکی از نقش های کلیدی ویتامین A، مشارکت آن در تولید سبوم است، ماده روغنی که پوست و پوست سر ما را مرطوب می کند.

یک مطالعه بر روی حیوانات در سال 2016 نشان داد که منگیفرین مزایای محافظتی قلب از جمله کاهش التهاب را ارائه می دهد. مطالعات بیشتر روی حیوانات نشان می دهد که همین ماده شیمیایی گیاهی ممکن است به تعادل کلسترول کمک کند.

انبه

در حالی که این مطالعات حیوانی دلگرم کننده است، آزمایشات انسانی وجود ندارد و تحقیقات بیشتری باید انجام شود تا ارزیابی شود که آیا این فواید در انسان نیز تکرار می شود یا خیر.

گوشت نارنجی انبه به ما می گوید که سرشار از کاروتنوئید است که از سلامت چشم حمایت می کند. به ویژه، آنها لوتئین و زآگزانتین دو کاروتنوئید را فراهم می کنند که نقش مهمی در شبکیه چشم بازی می کنند و از آن در برابر نور خورشید و نور آبی ساطع شده از دستگاه های دیجیتال محافظت می کنند.

لوتئین و زآگزانتین به ویژه در مبارزه با علائم دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن مفید هستند.

مگر اینکه آلرژی داشته باشید، انبه به طور کلی برای اکثر افراد بی خطر شناخته می شود، اگر به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل گنجانده شود. با این حال، برخی از افراد حساس ممکن است درماتیت تماسی را از لمس میوه تجربه کنند.

اگر نگران آلرژی هستید با پزشک عمومی یا ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید