تولید اجاق گاز صنعتی + تولید کننده

اجاق گاز یکی از راس های اصلی مثلث کار و اشپزی در آشپزخانه است . نقش اصلی اجاق گاز در آشپزخانه ، عملی کردن مرحله آخر فرآیند آشپزی و پخت غذا است . با وجود اینکه مدت زیادی از عمر تولید اجاق گاز صنعتی و خانگی نمی گذرد ، ولی امروزه یکی از ضروری ترین و پرکاربردترین وسایل آشپزی در مصارف خانگی و صنعتی به حساب میاید و زندگی بدون آن با دشواری های زیادی روبه رو است.

تولید اجاق گاز صنعتی + تولید کننده

تولید اجاق گاز صنعتی

تولید اجاق گاز صنعتی تفاوت اجاق گاز صنعتی و اجاق گاز خانگی :

درست است که هر دو نوع اجاق گاز کارشان ایجاد حرارت لازم برای پخت غذا است . اما تفاوت های زیادی از نظر ساختاری و طراحی دارند . میزان حرارت و قدرت شعله ها در اجاق گاز صنعتی بسیار بیشتر از نوع خانگی آن است . به دلیل بزرگی و سنگینی ظروف آشپزخانه صنعتی ، اجاق گاز های صنعتی از متریالی ساخته می شوند که استحکام و مقاومت بسیار بالا داشته باشند . از نظر زیبایی ظاهری ، اجاق گازهای خانگی تنوع و ظرافت و زیبایی بیشتری به همراه دارند ولی از نظر نوع کاربرد ، اجاق گازهای صنعتی مدل های بیشتری دارند . در همین مقاله به معرفی انواع اجاق گاز صنعتی می پردازیم.

اجزای اصلی اجاق گاز صنعتی :

انواع مختلف اجاق گاز صنعتی و خانگی که در بازار به فروش میرسد شامل اجزاهای زیر می باشد : بدنه ، عایق ، چند راهه‌ها ، شیرها ، نازل‌ها ، محفظه یا لوله‌های رابط ، مشعل‌ها ، شمعک ، ترموکوبل ، فندک ، ترموستات ، درجه تنظیم حرارت ، ساعت زنگ‌دار و جوجه گردان و در انواع صنعتی می تواند شامل کابین ، گرمکن ، فر و بصورت خطی و رومیزی طراحی و تولید شود.

از آنجایی که اجاق گاز یکی از پرمصرف ترین تجهیزات رستوران محسوب می شود باید توجه کافی در انتخاب آن داشت . علاوه بر زیبایی ظاهری که البته در مصارف صنعتی اهمیت چندانی ندارد کیفیت و مرغوبیت اجاق گاز اهمیت زیادی دارد . اکثر هزینه های تعمیرات یک اجاق گاز بی کیفیت می تواند طی مدت چند ماه به اندازه قیمت یک اجاق گاز نو باشد . مرغوبیت یک اجاق گاز صنعتی به کیفیت تک تک اجزای سازنده آن بستگی دارد . مثلا ضخامت ورق به کار رفته در بدنه اجاق گاز ، استحکام اسکلت و قوطی های استیل ، جنس مشعل ها ، لوله های رابط و … همگی تاثیر گذار هستند . نکته ی دیگری که در خرید اجاق گاز صنعتی باید به آن توجه شود تعداد شعله های اجاق گاز است که باید متناسب به تعداد خروجی و ظرفیت غذایی که باید برای سرو آماده شود ، باشد .

ابعاد اجاق گاز صنعتی : ابعاد استاندارد اجاق گازهای صنعتی با توجه به نوع آن می تواند مختلف باشد .مثلا ابعاد اجاق گاز صنعتی فردار برای ظرفیت 7 نفر 100*90*90 سانتی متر می باشد اما چنانچه دارای محدودیت فضا هستید یا متناسب با سایر تجهیزات فضای خاصی را در نظر گرفته باشید امکان تولید به صورت سفارشی وجود دارد .

جنس اجاق گاز صنعتی : با توجه به اینکه اجاق گازهای صنعتی دارای انواع مختلف هستند متقابلا از اجزای مختلفی هم تشکیل شده اند . بدنه ، اسکلت ، جداره های داخلی و بیرونی ، سینی چربی گیر و رویه ها هر کدام می توانند از مواد اولیه متفاوتی تولید شوند . مثلا بدنه ، رویه و سینی چربی گیر می تواند از ورق استیل خشدار ، استیل ضد زنگ و یا ورق گالوانیزه با ضخامت های 0/6 ، 0/7، 0/8 یا 1 میل باشد و اسکلت بندی نیز می تواند از قوطی های فولادی یا استیل در قطر های مختلف تولید شود . در هر صورت با توجه به نیاز مجموعه باید از اجاق گازی استفاده کرد که کیفیت و مرغوبیت لازم را داشته باشد.

تولید کننده اجاق گاز صنعتی

تولید کننده اجاق گاز صنعتی انواع اجاق گاز های صنعتی:

اجاق گاز فردار: اجاق گاز صنعتی فردار به شدت زیبا و مقاوم است و هم در آشپزخانه های صنعتی و هم در فست فودها برای پخت خوراک، خورشت، ته چین، پیتزا، لازانیا و دم کردن برنج استفاده می شود. در قسمت فر این اجاق یک بخش مجزا وجود دارد که از آن برای نگهداری و گرم نگه داشتن برنج استفاده می شود. اجاق گازهای صنعتی فردار دو جداره می باشند که جداره اول دارای جنس استنلس استیل می باشد. چدن های استفاده شده در این مدل اجاق گاز دارای فاصله های استاندارد هستند که همین کار مانع از سر ریز شدن و روانه شدن غذا به سمت شعله ها می شود. اجاق گازهای صنعتی فردار در 3 نوع 2 شعله، 4 شعله و 6 شعله موجود می باشد و قسمت فر آن با پشم شیشه فشرده عایق بندی شده است.

اجاق گاز بدون فر: اجاق گاز صنعتی بدون فر و معمولی که به اجاق گاز ایستاده نیز معروف است، یکی از بهترین و کاربردی ترین تجهیزات برای آشپزخانه ها و محیط های کوچک می باشد و می توان از آن در محیطی با حداقل فضا استفاده کرد. از این مدل اجاق گاز که بسیار کم عرض و باریک است، برای پخت انواع برنج و خورشت در هتل ها، رستوران ها، فست فودها و رستوران ها استفاده می شود.

اجاق گاز رومیزی: اجاق گاز صنعتی رومیزی برای پخت انواع برنج، خورشت، خوراک، دسر و میان وعده مورد استفاده قرار می گیرد و برای محیط هایی که کوچک هستند و فضای کافی ندارند، بسیار مناسب است. البته از این مدل در آشپزخانه هایی که یک بخش مجزا برای پخت غذا دارند، نیز استفاده می شود. اجاق گاز رومیزی غیر خطی است و در 3 نوع 2 شعله، 4 شعله و 6 شعله موجود می باشد.

خطی : اجاق گاز صنعتی خطی بیشتر در آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد و هم با گاز شهری و هم با کپسول گاز کار می کند.

تک شعله: اجاق گاز صنعتی تک شعله که به آن اجاق گاز زمینی یا اجاق کابینتی نیز گفته می شود، بیشتر برای پخت برنج استفاده می شود و دیگ ها و ظروف بزرگ روی آن قرار می گیرد.این اجاق گاز دارای 6 نوع می باشد که عبارتند از: 2 ردیفه ساده، 2 ردیفه کوره دار، 3 ردیفه ساده، 3 ردیفه کوره دار، 4 ردیفه ساده و 4 ردیفه کوره دار می باشد که هر مدل با توجه به ظرفیت و محیط آشپزخانه انتخاب می شود.

2 شعله: اجاق گاز صنعتی 2 شعله دارای 2 شعله با فاصله استاندارد از هم می باشد و هم می تواند فردار و هم بدون فر باشد. تمام اجاق گازهای صنعتی 2 شعله خطی هستند و از جنس استیل می باشند.