استفاده از نان قندی ساوه به جای سم برای کشتن موش های حیاط

اهداف ارتباط بین اهمیت درک شده از مزه و فواید سلامتی و عادات نان قندی ساوه خوری هنوز به خوبی شناخته نشده است که به محصولاتی با ارزش بهداشتی بهبود یافته اشاره می شود، به ویژه هنگامی که به ویژگی اصلاح سلامت اعمال شده در محصول غذایی می رسد.

در بسیاری از جمعیت ها، مسئله مهم کاهش مصرف نمک و افزایش مصرف فیبر در رژیم غذایی است. بنابراین، تغییرات در غذاها به این اجزا مربوط می شود.

بنابراین، هدف این مطالعه دو مورد بود: تعیین ارتباط بین مصرف واقعی نان و تمایل به خوردن نان با کاهش سطح نمک و نان با افزایش سطح فیبر و برای تعیین اینکه آیا و به چه طریق ادراک اهمیت مزه و مزایای سلامتی نان با تمایل به خوردن نان با مزایای سلامتی بهبود یافته مرتبط است یا خیر.

نان

طراحی مطالعه این نظرسنجی با استفاده از مصاحبه شخصی به کمک رایانه انجام شد. روش ها این نظرسنجی در اکتبر 2014 بین 1014 مصرف کننده لهستانی انجام شد.

برای ارزیابی مصرف نان سوالاتی در مورد دفعات مصرف نان سفید، نان سفید با غلات اضافه شده، سبوس و غیره و نان سبوس دار و میزان نان مصرفی مطرح شد.

تجزیه و تحلیل رگرسیون لجستیک به طور جداگانه برای نان با افزودن فیبر و نان با محتوای نمک کاهش یافته انجام شد. با استفاده از روش گام به گام خودکار، تنها از متغیرهای معنی دار آماری در مدل ها استفاده شد.

نتایج نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف‌کنندگانی که تمایل بیشتری به خوردن نان با فیبر افزوده داشتند، کسانی بودند که به جنبه‌های سلامتی توجه بیشتری داشتند، آنهایی که نان سبوس‌دار بیشتری مصرف کردند و نان‌های حاوی غلات را بیشتر مصرف کردند.

شرکت‌کنندگانی که اهمیت متوسط و بالا را نسبت به فواید سلامتی اعلام کردند، تمایل بیشتری به خوردن نان با محتوای فیبر افزایش‌یافته نسبت به افرادی که اهمیت جزئی از فواید سلامتی را هنگام انتخاب نان اعلام کردند، داشتند.

در میان مصرف کنندگانی که تمایل بیشتری به خوردن نان با محتوای نمک کاهش یافته داشتند، عمدتاً کسانی بودند که نان سبوس دار بیشتری مصرف می کردند.

شرکت‌کنندگانی که طعم آن‌ها برایشان مهم و متوسط بود، در مقایسه با کسانی که این ویژگی را بی‌اهمیت می‌دانستند، تمایل کمتری به خوردن نان با محتوای نمک کمتر داشتند.